Tabla cutata

Home
|
Tabla Cutata
|
Contact
 
Te rugam sa ne recomanzi
 
 
cel mai bun pret
Va oferim cele mai bune preturi, mai mici decat in magazinele de bricolaj
 
calitate romaneasca
Calitate romaneasca - fabricata la Galati
 
Tabla rosie pentru acoperisuri
Comert tabla cutata rosie cu transport inclus in pret pentru zonele din Bucuresti sau Ilfov. Prestam preturi avantajoase si eliberam factura pentru decontare. Livrare Gratis in Bucuresti si Ilfov in functie de cantitati.
 
tabla rosie
Asiguram servicii de transport pentru tabla cutata comercializata de noi. Preturile noastre sunt minime iar calitatea foilor de tabla este originala, produsele fiind confectionata la fabrica din judetul Galati. Cu tabla cutata rosie puteti construi rapid si ieftin un acoperis de casa dar si garduri de metal. De asemenea tabla cutata poate fi folosita pentru inchiderea unui perimetru al unui santier in lucru.
 
Lungime m
Latime cm
Grosime mm
Pret lei / foaie
2
0.9
0.28
25
2
0.9
0.33
32
2
0.9
0.38
36
 
 

 

 

 

 

 

 

Alegeti cea mai buna tabla cutata atunci cand vreti sa realizati un acoperis sau un gard. Tabla noastra cutata este ideala din punct de vedere calitativ dar si din punct de vedere financiar fiind cea mai ieftina solutie ce se poate achiziona cu un buget minim. Va rugam sa ne telefonati pentru asistenta sau pentru va calcula necesarul suprafetei de acoperire.
tabla cutata, tabla zincata cutata, tabla cutata acoperis, tabla pentru acoperis, tabla acoperis ieftina, tabla cutata pentru acoperis, acoperis din tabla, tabla zincata acoperis, vand tabla acoperis, tabla cutata vopsita, tabla cutata zincata, vand tabla cutata, tabla cutata ieftina
Copyright @ 2013 Tablacutata.net All right reserved