Tabla cutata

Home
|
Tabla Cutata
|
Contact
 
Te rugam sa ne recomanzi
 
 
cel mai bun pret
Va oferim cele mai bune preturi, mai mici decat in magazinele de bricolaj
 
calitate romaneasca
Calitate romaneasca - fabricata la Galati
 
Tabla maro cu livrare in Bucuresti
Distribuim tabla cutata maro cutata ce poate fi utilizata pentru constructia de garduri sau acoperisuri. Preturile prestate de noi sunt minime iar livrare este Gratuita in Bucuresti sau Ilfov in functie de cantitatea comandata.
 
tabla maro
Tabla furnizata de noi este manufacturata la Galati, fiind productie romaneasca si este de calitate. Se pot contrui cu succes garduri pentru imprejmuirea santierelor in lucru, sau se pot contrui acoperisuri de case si blocuri. Putem livra tabla cutata in Bucuresti si Ilfov in functie de cantitatea de foi comandata de client. Firmele pot face decontare usoara pe baza facturii si a chitantei emise de firma noastra.
 
Lungime m
Latime cm
Grosime mm
Pret lei / foaie
2
0.9
0.28
25
2
0.9
0.33
32
2
0.9
0.38
36
 
 

 

 

 

 

 

 

Alegeti cea mai buna tabla cutata atunci cand vreti sa realizati un acoperis sau un gard. Tabla noastra cutata este ideala din punct de vedere calitativ dar si din punct de vedere financiar fiind cea mai ieftina solutie ce se poate achiziona cu un buget minim. Va rugam sa ne telefonati pentru asistenta sau pentru va calcula necesarul suprafetei de acoperire.
tabla cutata, tabla zincata cutata, tabla cutata acoperis, tabla pentru acoperis, tabla acoperis ieftina, tabla cutata pentru acoperis, acoperis din tabla, tabla zincata acoperis, vand tabla acoperis, tabla cutata vopsita, tabla cutata zincata, vand tabla cutata, tabla cutata ieftina
Copyright @ 2013 Tablacutata.net All right reserved