Tabla cutata

Home
|
Tabla Cutata
|
Contact
 
Te rugam sa ne recomanzi
 
 
cel mai bun pret
Va oferim cele mai bune preturi, mai mici decat in magazinele de bricolaj
 
calitate romaneasca
Calitate romaneasca - fabricata la Galati
 
Tabla lisa ieftina
Putem livra la comanda tabla lisa ( nu e cutata ) la pret minim. Oferim si transport in orice sector din Bucuresti sau in zonele din apropiere.
 
tabla lisa
La cererea clientului putem aduce tabla lisa necutata la cel mai bun pret pentru orice buzunar. Cu acest model puteti construi orice tip de acoperis fie de casa fie de garaj sau magazie intr-un timp scurt si mai ales cu un buget minim alocat. Nu ezitati sa ne contactati pentru oferta de pret si modele existente pe stoc.
 
Lungime m
Latime cm
Grosime mm
Pret lei / buc
2
0.9
0.25
20.00
2
0.9
0.30
23.50
2
0.9
0.35
29.00
 
 

 

 

 

 

 

 

Alegeti cea mai buna tabla cutata atunci cand vreti sa realizati un acoperis sau un gard. Tabla noastra cutata este ideala din punct de vedere calitativ dar si din punct de vedere financiar fiind cea mai ieftina solutie ce se poate achiziona cu un buget minim. Va rugam sa ne telefonati pentru asistenta sau pentru va calcula necesarul suprafetei de acoperire.
tabla cutata, tabla zincata cutata, tabla cutata acoperis, tabla pentru acoperis, tabla acoperis ieftina, tabla cutata pentru acoperis, acoperis din tabla, tabla zincata acoperis, vand tabla acoperis, tabla cutata vopsita, tabla cutata zincata, vand tabla cutata, tabla cutata ieftina
Copyright @ 2013 Tablacutata.net All right reserved